İÇERİK YÖNETİMİ

WEB SİTENİZ DÜNYAYA AÇILAN KAPINIZDIR. BURADA KENDİNİZİ TAM VE DOĞRU İFADE EDEBİLMENİZ İÇİN YANINIZDAYIZ.

Bazı web sitelerini yaptığınız haliyle belki birkaç sene o bilgilerle gösterimde kalabilir. Fakat bazı web siteleri işlevini sürdürebilmesi açısından sürekli güncellenmek durumundadır.

Örneğin; E-Ticaret siteleri, Portallar.. Bu özellikteki sitelerden bazıları kendi içlerinde veri ve içeriklerini güncelleyebilecek bir personel barındırmaktadır. Fakat bize gelen talepleri dikkate aldığımızda güncellenmesi gereken bir siteye sahip olup elini bile süremeyen, sırf bu ihtiyacı için bir personel barındırmak da istemeyen o kadar çok site sahibine rastladık ki!

Bu nedenle web sitenizin güncel bir şekilde yayında kalması için gerekli sorumluluğu üstleniyor ve aylık hizmet bedeli karşılığında sürekli hizmet sağlayabiliyoruz. Burada amacımız sitenizin rolantide gitmesini sağlamak değil, müşteri tarafındaki bilinirliği ve takip edilirliği artırmaktır. Detaylı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

WEB PROJELERİMİZDEN BAZILARI

Nur Tekstil
ALTIN ORAN DERNEĞİ
Siteyi incele : www.aoder.org.tr
Altın Oran Derneği için tüm haberlerini projelerini kısacası sitenin tamamını kendi girebileceği bir admin panel yazıldı ve kullanımlarına sunuldu. (.NET Admin + Html)
Polat Yapı Market
MİNİK UMUTLAR KREŞ & BAKIMEVİ
Siteyi incele : www.minikumutlar.net
Müşterimize iş alanına uygun bir konsept tasarlandı. Ayrıca tüm içerikleri kendileri yönetebilecekleri şekilde bir admin panel yazıldı. (PHP Admin + Html)
GEOSİSTEM
PWR BALATA
Siteyi incele : www.pwrbalata.com
Balata üretimi yapan müşterimize ürün çeşitlerini sergileyebileceği bir çalışma yapıldı. Bu çalışmamız da Yönetim Panelli (PHP Admin + Html)
HKM GİFT
OP.DR.BİRSEN TURSUN DEMİREL
Siteyi incele : www.birsentursun.com
Doktor Birsen Hanım'a sitenin tamamını kontrol edebileceği kişisel bir web sitesi hazırlandı. (PHP Admin + Html)
Bilir Pasta Börek
BİLİR PASTA BÖREK
Siteyi incele : www.baklavacibilir.com
Bilir Pasta Börek firması için tatlı çeşitlerini ve şubelerini tanıtabileceği tanıtan statik bir web sitesi yapıldı.
Turmay Grup
TURMAY GRUP
Siteyi incele : www.tumaygrup.com
Turmay Grup için ürünlerin eklenip silinebileceği tamamı kullanıcı tarafından güncellenebilir bir web sitesi yapıldı.